Home | Nieuws | Contact

Spotify waardebonnen tijdens kerst

Spotify waardebonnen worden steeds populairder om te geven. Ook tijdens de kerstdagen worden deze bonnen veelvuldig uitgedeeld. Volgens kerstpakkettenidee.nl is het al jarenlang een trend dat er veel waardebonnen worden uitgedeeld. Veel werkgevers hebben namelijk geen idee wat ze hun personeel met de feestdagen moeten geven. Vaak hebben ze ook geen tijd om cadeaus uit te zoeken. Dit laten ze hun werknemers dus zelf doen, door een waardebon te geven voor een bepaalde webshop. Nu worden er dus ook waardebonnen voor streaming muziekdiensten uitgedeeld, zoals Spotify.

Wat kun je met deze waardebonnen?

De waardebonnen van Spotify kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Er kan bijvoorbeeld via het programma muziek mee gedownload worden. De bonnen kunnen ook gebruikt worden om een betaald abonnement te nemen. Hiermee krijg je een betere kwaliteit van de muziek die je streamt. Het grootste voordeel van een betaald abonnement is dat je geen reclame meer krijgt te horen tijdens het luisteren van de muziek.

Andere cadeaubonnnen

Voor mensen die geen Spotify gebruiken zijn deze bonnen natuurlijk een beetje zonde. Je kunt er namelijk helemaal niets mee bij andere aanbieders van online muziek. Daarom zijn er ook bonnen verkrijgbaar van bijvoorbeeld Itunes. Hiermee kun je online nummers aanschaffen.

Belang voor de artiesten

Voor de artiesten is het heel belangrijk dat er betaald wordt voor hun muziek. Het is namelijk na de optredens hun belangrijkste bron van inkomsten in Nederland. Illegaal downloaden kost de artiesten dus gewoon heel veel geld. Door het geven van een waardebon voor een betaalde muziekdienst zullen deze bedragen eerlijk verdeeld worden over de artiesten. Het is namelijk voor deze diensten gemakkelijk bij te houden naar welke nummers er geluisterd wordt.

 

< Terug naar overzicht