Home | Nieuws | Contact

Spotify

Iedere artiest, elk nummer wanneer je wilt afspelen dat kun je met Spotify. Ben je op zoek naar een uniek nummer en wil je dit op een legale manier eerst beluisteren en daarna kunnen downloaden? Dan ben je bij Spotify aan het juiste adres. Met meer dan 13 miljoen nummers van artiesten over de hele wereld vind je vast en zeker wat je zoekt.

Naast het beluisteren en downloaden van muziek is het ook mogelijk jouw favoriete nummers te delen met vrienden, familie of kennissen via het internet. Stuur ze het nummer wat jij op het moment aan het luisteren bent en zet je vriendenkring aan het luisteren.

Spotify in de toekomst, zou het Apple kunnen verslaan?

Spotify als online muziekdienst is uitgegroeid tot de 2e plaats gezien de inkomsten voor de platenmaatschappijen met een 1.1 miljard dollar inkomsten kan ik mij voorstellen dat dit zo is. Apple's muziekdienst blijft op de nummer 1 maar wordt langzamerhand ingehaald door de in 2006 gestarte online muziekdienst. Spotify doet het goed zeggen de Business sites maar vele investeerders twijfelen over het bestaan van Spotify in de toekomst. Dit verklaren de verschillende investeerders omdat de muziekdienst niet over rechten beschikt van de muziek, waardoor de platenbazen de macht hebben gezien de nummers die door Spotify aangeboden worden. Zo zijn er verschillende albums nog niet verschenen op Spotify omdat de platenbazen het niet willen. Niemand weet wat te verwachtte van het Zweedse bedrijf, misschien koopt het wel bepaalde rechten of bestaat het over 5 jaar niet meer? Wie zal het weten. Maar ach, wat wij wel weten dat we op het moment nog heerlijk kunnen genieten van de mooie diensten voor een prikje!

 

Reviews